Uw mening

E-Health

TherapielandBij Vicino werken wij met E-Health van Therapieland. Therapieland is een inspirerend, online platform waar u programma’s kunt volgen die gericht zijn op de klachten die u ervaart.

Uw POH-GGZ kan u uitnodigen voor een programma en als aanvulling op uw face-to-face-contact kunt u waar en wanneer u wilt aan uw herstel werken. Via video’s en animaties krijgt u informatie over uw klachten en daarnaast worden er opdrachten aangeboden. Daarnaast is het bij sommige programma's mogelijk om uw sociale omgeving uit te nodigen in Therapieland, bijvoorbeeld uw partner, een vriend of een familielid, zodat zij u zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.

Ook kunt u via Therapieland contact houden met uw POH-GGZ. Het platform is volledig beveiligd: Therapieland is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd en is helemaal AVG-proof. Bovendien houdt u ook na uw behandeling toegang tot het door u gevolgde programma. 

U kunt alle informatie te allen tijde teruglezen, waardoor het beter blijft hangen.

Hoe kan E-Health u helpen?

  • U gaat in uw eigen omgeving, tijd en tempo aan de slag en zo bent u in staat om de regie te nemen over uw eigen herstel.
  • Hierdoor nemen uw klachten sneller af en legt u een stevige basis om zelf met moeilijkheden om te kunnen gaan, ook in de toekomst.
  • Het is goed voor uw zelfvertrouwen als u weet dat uzelf stappen heeft ondernomen om beter in uw vel te zitten.  
  • Door de opdrachten, filmpjes en animaties krijgt u op een andere manier inzicht in uzelf en uw situatie.

Wilt u meer weten over E-Health, neem dan contact op met uw POH-GGZ of ga naar www.therapieland.nl