Uw mening

Sociaal participeren

Project Network
Project Network is een app die u helpt bij het onderhouden van uw sociale netwerk

 

Villa pinedo
Villa Pinedo is de plek waar kinderen met gescheiden ouders hun ervaringen delen en volwassene bewust maken van wat er in hun hoofd en hart omgaat.

 

Klub
Wilt u leeftijdsgenoten (50+) ontmoeten in een ontspannen sfeer tijdens gezellige activiteiten? Dat kan met de Klup app.

 

Nationaal ouderenfonds
Ouderen die een wens hebben kunnen deze opgeven bij het Ouderenfonds. Het verzoek van de oudere staat centraal. Vrijwilligers kunnen zich opgeven om een wens te vervullen.

 

Vrijwilligerswerk
Help(t) een handje - Met deze app kan je heel gemakkelijk het vrijwilligerswerk bekijken van jouw sportvereniging, kerk of andere organisatie.

 

Hartslag nu
HarstlagNu is het oproepsysteem dat burgerhulpverleners via een bericht op de mobiele telefoon oproept om ter plaatse te gaan bij een mogelijke reanimatie.

 

We helpenMet wehelpen organiseert u zelf de hulp die u nodig heeft én biedt u anderen uw hulp aan. Meedoen is gratis. 

 

BuuvBUUV is de buurtmarktplaats voor en door bewoners waar vraag en aanbod elkaar vinden. Bij BUUV gaat het om diensten die je als bewoners voor elkaar kan doen zonder dat er iets tegenover staat

 

NL voor elkaarOp zoek naar passend vrijwilligerswerk of juist hulp nodig? Op NLvoorelkaar.nl vindt u  elkaar gemakkelijk en veilig.