Uw mening

Dagelijks functioneren

 

EHBO
De EHBO-app van het Nederlandse Rode Kruis biedt informatie over wat je moet doen bij een ongeval.

 

Reanimatie
Reanimatie app van de Hartstichting. De app heeft meerdere oefeningen, een kennisquiz en veel informatie over reanimeren en een hartstilstand.

 

Kijlsluiter
Kijksluiter is een bibliotheek van momenteel 5.000 animatievideo’s, waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van een geneesmiddel in begrijpelijke spreektaal wordt uitgelegd

 

Appotheek
De Appotheek is een handige aanvulling op de informatie van de bijsluiter. Het is een praktische app met overzichtelijke informatie over medicijnen, klachten en aandoeningen.

 

Foodzy
Leef gezond met Foodzy. Begin vandaag nog je eigen eetdagboek.

 

Fatsecret
Start vandaag nog met afvallen en krijg toegang tot 's werelds grootste database met voedingswaarden.

 

E-nummers
De app E-nummers geeft informatie over gezondheidsrisico’s van E-nummers in voedsel op basis van onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek.

 

Voedingscentrum
Een app van het voedingscentrum met een eetdagboek genaamd 'Mijn Eetmeter'. U krijgt te zien hoeveel voedingsstoffen en calorieën u binnenkrijgt en u kunt bekijken in hoeverre u eet volgens de Schijf van Vijf.

 

Blokje Om
Deze app is bijzonder geschikt als u van wandelen houdt, maar geen zin hebt om iedere keer het zelfde rondje te lopen. Kies de afstand (van 500 meter tot 10 kilometer) die u wilt lopen en u krijgt een suggestie voor een wandelroute vanaf de plek waar u zich bevindt.