Uw mening

Onze mensen

Vicino is in alle opzichten een groeiend, bijzonder en innovatief bedrijf, dat steunt op deskundige en passievolle mensen. Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. Vicino heeft als organisatie een zeer innovatief karakter. Dit vertaalt zich door in onze medewerkers; zij gaan niet uit de weg voor uitdagingen, zijn flexibel en slaan met vertrouwen een onbekend pad in indien wij dit van ze verlangen. Het helpen van onze patiënten doen we met heel veel passie, deskundigheid en inzet. We willen graag gewaardeerd worden om wat we doen; we willen patiënten zo goed als mogelijk helpen.

Wij zijn constant bezig met de ontwikkeling van ons zorgaanbod en hebben dan ook een vooraanstaand karakter als het gaat om innovatie in de eerstelijns geestelijke gezondheidszorg van Nederland. Dit innovatieve karakter kunnen we alleen vasthouden met de juiste medewerkers. We kunnen niet innoveren als wij ons personeel onvoldoende ruimte geven om mee te denken met beleids- en zorgprogramma ontwikkelingen. Dit leidt ertoe dat wij veel waarde hechten aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers; waarbij een gezonde balans dient te zijn tussen werk en vrije tijd.

Benieuwd wie je zoal tegen kunt komen binnen onze organisatie? Onze medewerkers vertellen graag hoe zij werken bij Vicino ervaren.

 • Het verhaal van Vincent (POH-GGZ en Teamleider)

  Sinds de start in 2009 ben ik als POH-GGZ werkzaam. Ik vind het een prachtige en intensieve baan, vol dynamiek en afwisseling. Je krijgt als POH-GGZ te maken met verschillende doelgroepen en problematiek. Dit vraagt een grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit. Daarnaast is het zeer belangrijk om als POH-GGZ te investeren in een goede samenwerking en afstemming met de verschillende huisartsen voor wie we werkzaam zijn en de andere ketenpartners.

  Naast deze functie ben ik ook werkzaam als één van de zeven teamleiders van Vicino en stuur een team aan van acht collega’s. Naast het begeleiden en coachen van dit team spreekt het mij zeer aan om mee te kunnen denken met onze manager en de directie en te adviseren over de organisatie en het te voeren beleid.

  Kortom, ik ga met veel plezier naar mijn werk en haal veel voldoening uit het patiënten contact en in de samenwerking met zoveel ervaren collega’s  binnen Vicino!

 • Het verhaal van Michelle (Beleidsadviseur / Projectmanager)

  Sinds oktober 2015 ben ik werkzaam als Beleidsadviseur / Projectmanager bij Vicino. Ik ervaar Vicino als een hele mooie, groeiende organisatie, waar ik voldoende ruimte krijg om het maximale uit mijzelf te halen.

  Als Beleidsmedewerker / Projectmanager heb ik veel uiteenlopende projecten onder mijn hoede gekregen, waardoor ik met heel erg veel mensen samenwerk en heel veel kennis verkrijg op verschillende, relevante gebieden. Voorbeelden van projecten zijn:

  • Keteninformatiesysteem (HealthConnected)
  • Informatiebeveiliging
  • Kwaliteitsmangementsysteem
  • Opzetten van een ondernemingsraad en cliëntenraad

  Wat ik bijzonder waardeer aan Vicino is haar professionaliteit en openheid voor nieuwe initiatieven en ideeën. Collega's zijn eerlijk, geven constructieve feedback en werken hard samen om de organisatie elke dag een stukje beter te maken. Een hele fijne werkomgeving voor ambitieuze mensen die houden van hard werken en het hebben van flexibiliteit.

The website encountered an unexpected error. Please try again later.