Uw mening

Onze mensen

Vicino is in alle opzichten een groeiend, bijzonder en innovatief bedrijf, dat steunt op deskundige en passievolle mensen. Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. Vicino heeft als organisatie een zeer innovatief karakter. Dit vertaalt zich door in onze medewerkers; zij gaan niet uit de weg voor uitdagingen, zijn flexibel en slaan met vertrouwen een onbekend pad in indien wij dit van ze verlangen. Het helpen van onze patiënten doen we met heel veel passie, deskundigheid en inzet. We willen graag gewaardeerd worden om wat we doen; we willen patiënten zo goed als mogelijk helpen.

Wij zijn constant bezig met de ontwikkeling van ons zorgaanbod en hebben dan ook een vooraanstaand karakter als het gaat om innovatie in de eerstelijns geestelijke gezondheidszorg van Nederland. Dit innovatieve karakter kunnen we alleen vasthouden met de juiste medewerkers. We kunnen niet innoveren als wij ons personeel onvoldoende ruimte geven om mee te denken met beleids- en zorgprogramma ontwikkelingen. Dit leidt ertoe dat wij veel waarde hechten aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers; waarbij een gezonde balans dient te zijn tussen werk en vrije tijd.

Benieuwd wie je zoal tegen kunt komen binnen onze organisatie? Onze medewerkers vertellen graag hoe zij werken bij Vicino ervaren.

  • Het verhaal van Vincent (POH-GGZ)

    Sinds de start in 2009 ben ik als POH-GGZ werkzaam. Ik vind het een prachtige en intensieve baan, vol dynamiek en afwisseling. Je krijgt als POH-GGZ te maken met verschillende doelgroepen en problematiek. Dit vraagt een grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit. Daarnaast is het zeer belangrijk om als POH-GGZ te investeren in een goede samenwerking en afstemming met de verschillende huisartsen voor wie we werkzaam zijn en de andere ketenpartners.

    Kortom, ik ga met veel plezier naar mijn werk en haal veel voldoening uit het patiënten contact en in de samenwerking met zoveel ervaren collega’s  binnen Vicino!