Openstaande vacatures

Hieronder vind je de vacatures die op dit moment open staan bij Vicino.

Daarnaast kun je ook een open sollicitatie sturen via het e-mailadres: solliciteren [at] vicinonhn.nl

 

 • Ervaren Praktijkondersteuner GGZ (m/v) voor 20 - 24 uur per week regio West Friesland.

  Voor onze groeiende organisatie zijn wij ter versterking voor meerdere aangesloten huisartsenpraktijken in onze regio op zoek naar een: 

  Ervaren Praktijkondersteuner GGZ (m/v) voor 20 - 24 uur per week regio West Friesland.

  De functie    
  De POH-GGZ ondersteunt de huisarts vanuit de huisartsenpraktijk. De POH-GGZ richt zich op het ondersteunen of aanvullen van de huisarts bij een optimale behandeling, consultatie of door- en terugverwijzing van patiënten met psychische en (psycho)sociale klachten zoals bijvoorbeeld somberheid, depressiviteit, angst, rouwverwerking en spanningsklachten. De POH-GGZ werkt in meerdere huisartsenpraktijken, onder regie van de huisarts. Verder vormt hij /zij de verbindende schakel in de ketenorganisatie en onderhoudt een netwerk van verschillende zorg- en hulpverleners van gerelateerde vakgebieden. Daarnaast draagt de POH-GGZ bij aan de ontwikkeling van de functie POH-GGZ in de huisartsenpraktijk. 

  Functie-eisen

  • het als een uitdaging zien om de kwaliteit van de eerstelijns zorg op het terrein van psychische en sociale problematiek, samen met Vicino NHN, te optimaliseren;
  • kennis van psychische, psychosociale en psychiatrische stoornissen alsmede van psychopathologie;
  • kennis van en ervaring in de geestelijke gezondheidszorg;
  • een van de volgende opleidingen met succes afgerond, met bij voorkeur een aanvullende POH-GGZ opleiding en relevante werkervaring:
   • sociaal psychiatrisch verpleegkundige;
   • HBO-V met GGZ-specialisatie en ambulante werkervaring;+
   • verpleegkundig specialist GGZ met ambulante werkervaring;
   • master psychologie;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden en een proactieve houding;
  • flexibel in de samenwerking met zijn/haar collega’s en representatief;
  • kennis van en ervaring met Office programma’s voor het maken van rapportages, verslagen en adviezen.

  Wat bieden wij?
  Onze organisatie kenmerkt zich als open en transparant. Daarbij  hechten wij veel waarde aan de ontwikkeling van onze medewerkers. De POH-GGZ ontvangt leiding van een teamleider en maakt onderdeel uit van een team van 7-10 collega POH GGZ. Met deze collega’s is regelmatig werkoverleg, intervisie of supervisie. Op die manier willen wij het teamgevoel versterken.
  Het betreft in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Huisartsenzorg.

  Solliciteren
  Voor vragen over de functie kunt u contact opnemen met mevrouw Maeike van der lei manager van Vicino NHN of hoofd van de afdeling P&O, Sharon van Gool, via 072-5272707.

  Graag ontvangen wij uw motivatiebrief en curriculum vitae uitsluitend via e-mail: solliciteren@vicinonhn.nl t.a.v. mevrouw M. v.d. Lei, onder vermelding van ‘sollicitatie vacature POH-GGZ ’. 

  Voor meer informatie over de organisatie verwijzen wij naar onze website: www.vicinonhn.nl.

   

 • Praktijkondersteuner GGZ (m/v) Kind en Jeugd 16 - 32 uur per week regio West Friesland en Kop van Noord-Holland.

  Voor onze groeiende organisatie zijn wij ter versterking voor meerdere aangesloten huisartsenpraktijken in onze regio op zoek naar een: 

  Praktijkondersteuner GGZ Kind & Jeugd voor  16 - 32 uur per week regio West Friesland en Kop van Noord-Holland.

  De functie 
  De POH-GGZ Kind &Jeugd richt zich op het ondersteunen en/of aanvullen van de huisarts door middel van consultatie, optimale kortdurende behandeling of door- en terugverwijzen van kinderen en jeugdigen van 0 tot 18 jaar met psychische en/of (psycho)sociale klachten. De problematiek varieert van niet lekker in je vel zitten, (faal) angst, slaapproblemen, laag zelfbeeld of tot het vermoeden van een stoornis. Ook opvoedproblematiek behoort tot de expertise van de POH-GGZ  Kind &Jeugd. Verder heeft de POH-GGZ Kind &Jeugd nauw overleg met de huisarts over advies en vervolg.  De POH-GGZ  Kind &Jeugd werkt in meerdere huisartsenpraktijken, onder regie van de huisarts. Verder vormt hij /zij de verbindende schakel in de ketenorganisatie en onderhoudt een netwerk van verschillende zorg- en hulpverleners van gerelateerde vakgebieden. 

  Functie-eisen 

  • Kennis van psychische, psychosociale en psychiatrische stoornissen alsmede van kinderpsychopathologie; 
  • Kennis van systeem- en opvoedproblematiek;
  • Kennis van de sociale kaart voor doorverwijzingen en de jeugdwet per 1 januari 2015;
  • 3 tot 5 jaar aantoonbare ervaring in het behandelen van kinderen en gezinnen;
  • één van de volgende opleidingen met succes afgerond, met bij voorkeur een aanvullende POH-GGZ opleiding en relevante werkervaring:
   • sociaal psychiatrisch verpleegkundige; 
   • verpleegkundig specialist GGZ met ambulante werkervaring; 
   • master kinderpsychologie/ orthopedagogiek, kinderpsychiatrie, gedragswetenschappen
  • Ervaring met oplossingsgerichte behandeling en cognitieve gedragstherapie;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een proactieve houding; 
  • Flexibel in de samenwerking met zijn/haar collega’s en ketenpartners en representatief; 
  • Kennis van en ervaring met Office programma’s voor het maken van rapportages, verslagen en adviezen; 
  • In staat om zelfstandig te werken met een ondersteunend team van POH’s op afstand.

  Wat bieden wij?
  Onze organisatie kenmerkt zich als open en transparant. Daarbij hechten wij veel waarde aan de ontwikkeling van onze medewerkers. De POH-GGZ ontvangt leiding van een teamleider en maakt onderdeel uit van een team van 7-10 collega POH GGZ. Met deze collega’s is regelmatig werkoverleg, intervisie of supervisie. Op die manier willen wij het teamgevoel versterken.
  Het betreft in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Huisartsenzorg.

  Solliciteren 
  Voor vragen over de functie kunt u contact opnemen met mevrouw Maeike van der Lei manager van Vicino NHN of de afdeling P&O via 072-5272707.

  Graag ontvangen wij uw motivatiebrief en curriculum vitae uitsluitend via e-mail:solliciteren@vicinonhn.nl t.a.v. mevrouw M. v.d. Lei, onder vermelding van ‘sollicitatie vacature POH-GGZ ’. 

  Voor meer informatie over de organisatie verwijzen wij naar onze website: www.vicinonhn.nl.

 • Manager (m/v) fulltime

  De organisatie
  Vicino is een regionale organisatie die de zorgverlening voor mensen met lichte tot matige psychische en/of sociale klachten organiseert en op elkaar afstemt in Noord-Holland Noord. Vicino is een samenwerkingsverband van HONK, HKN en GGZ Noord-Holland Noord en richt zich op een optimale samenwerking rondom GGZ problematiek in de huisartsenzorg en de GB-GGZ in de regio Noord-Holland Noord. Vicino maakt hierover regionaal samenwerkingsafspraken met huisartsen, POH-GGZ, psychologen en specialistische GGZ-zorgaanbieders en wil een inspirerend voorbeeld zijn voor andere regio’s. 

  B.V. Vicino Noord-Holland Noord, verder te noemen Vicino, is op zoek naar een

  Manager Vicino (m/v)

  De functie
  Vicino is een organisatie in ontwikkeling binnen een markt in ontwikkeling. De manager gaat hier handen en voeten aan geven. Speerpunten zijn bijvoorbeeld het verder professionaliseren van de organisatie, de teams daarbinnen en het verder innoveren, ontwikkelen en uitbreiden van het inhoudelijk aanbod. Op kwantitatief gebied liggen de speerpunten bij het intensiveren, doorontwikkelen en uitbreiden van de diverse regionale samenwerkingen met huisartsen, POH-GGZ, psychologen en specialistische GGZ-zorgaanbieders. De manager realiseert projecten en doelstellingen, de strategie en het beleid van de organisatie. Daarnaast is een belangrijke rol weggelegd in de risicobeheersing met betrekking tot de activiteiten van de organisatie. De manager geeft leiding aan de
  8 teamleiders POH GGZ en het hoofd Beleid en Secretariaat en legt  verantwoording af aan de directie van Vicino.

  Wij vragen
  Wij vragen een academisch werk- en denkniveau, behaald door een afgeronde managementopleiding en aangevuld met meerdere jaren leidinggevende/management ervaring in een complexe organisatie. Daarnaast vragen we ruime ervaring in het plannen en organiseren van complexe (veranderings)processen en behoud je hierover te allen tijde het overzicht. Ook financieel inzicht, kennis van en ervaring met bedrijfsvoering zijn een vereiste voor de functie. Verder is het belangrijk dat je communicatief zeer vaardig bent, politiek sensitief bent en een klantgerichte netwerker, gericht op (inhoudelijke) samenwerking en verbinding, zowel intern als extern. Wij zoeken een manager met ambitie, ondernemingszin en een innovatieve hands-on mentaliteit. Als natuurlijk verbindend leider met visie weet je het team mee te nemen in de ontwikkelingen en de inhoudelijke samenwerking.

  Wij bieden
  Allereerst bieden wij een interessante functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is, waardoor ook jij je verder kunt ontwikkelen. Arbeidsvoorwaardelijk bieden wij in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor een jaar aan. Er vol voor gaan betekent dat het een fulltime dienstverband betreft (38 uur per week). Parttime werken behoort niet tot de mogelijkheden. Op de overeenkomst is de cao Huisartsenzorg van toepassing, het salaris wordt ontleend aan FWG 75 van de cao Ziekenhuizen. De standplaats is Alkmaar.

  Interesse?
  Voldoe jij aan het profiel, ben jij in jouw loopbaan toe aan de stap richting eindverantwoordelijkheid en wil jij graag een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van de organisatie? Dan ontvangen wij graag voor 21 mei 2018 jouw sollicitatiebrief en CV via solliciteren@vicinonhn.nl. Meer informatie over Vicino is te vinden op de website www.vicinonhn.nl. Voor meer informatie over de functie kan contact opgenomen worden met  de heer P. Witteman, directeur, via telefoonnummer 072-5272700. De directie, Raad van Commissarissen en een afvaardiging uit de lijn zullen de selectiegesprekken voeren. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.