Uw mening

Congres Basis GGZ 2019 op 31 oktober 2019 - meld je nu aan

Beste collega’s,

Op donderdag 31 oktober organiseert Stichting KiBG voor de tweede keer het Congres Basis GGZ. Waarom? Je werkt beter als je met elkaar in gesprek gaat over je werk. Het Congres Basis GGZ is het enige evenement voor de Generalistische Basis GGZ en is met 400 Basis GGZ-ers bij uitstek de dag voor jou. Een dag waarbij je collega’s ontmoet, ervaringen uitwisselt en nieuwe ideeën opdoet.

Verbinding staat centraal. Praat met collega’s over de kern van een behandeling; wat vind jij het belangrijkste van je werk? En praat over werkplezier; hoe ervaar jij plezier in je werk? Bij Vicino staat het leren en verbeteren van onze aangesloten GB-GGZ-aanbieders centraal. Ga met collega’s van andere organisaties en vrijgevestigde psychologen de dialoog aan over hoe je het werk in de Basis GGZ aanpakt. De bezoekers die vorig jaar het congres bezochten kwamen enthousiast en geïnspireerd terug.

Pak ook deze kans en schrijf je in zolang het nog niet is uitverkocht. Wij dragen het Keurmerk Basis GGZ; hiermee ontvang je korting op je aanmelding.

Bekijk de website www.congresbasisggz.nl voor het programma en schrijf je in.